1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet pitkittäin. Puhdista liha, tee siihen terävällä veitsellä viiltoja ja paina valkosipulit viiltokohtiin. Hiero mausteet lihan pintaan. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Pane paisti uunipellille. Leikkaa pinnalle voinokareita. Kaada pellille kaksi desilitraa vettä. Kypsennä 1,5-2 tuntia. Ota paisti uunista ja anna sen vetäytyä alumiinifolioon käärittynä. Kaada uunipellille vettä tai valkoviiniä ja sekoita. Kaada liemi kattilaan.
2. Nosta uunin lämpötilaa 20 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja pirskottele pinnalle oliiviöljyä. Kypsennä 10 minuuttia.
.3 Jauha leipä, persilja ja puserrettu valkosipuli tehosekoittimessa. Sirottele seos kasvisten päälle ja pirskottele pinnalle lisää öljyä. Gratinoi noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja paistos kauniin kullanruskea. Viipaloi paisti ja tarjoa kasvispaistoksen kera.