Marinoi ensin kanat. Purista sitruunamehu rintafileiden päälle ja mausta suolalla. Anna maustua noin 15 minuuttia.
Paista sillä välin pekonit rapeaksi: Asettele pekonit leivinpaperin päälle ja paista kuumassa 250-asteisessa uunissa grillivastukset päällä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita. Nosta ulos uunista jäähtymään. Pekonin pitäisi olla rapsakka siinä vaiheessa kun niitä pystyy käsittelemään käsin. Nosta lautaselle odottamaan, mutta säästä leivinpaperi kanoille.
Sekoita lautasella vehnäjauhot, pari rouhaisua mustapippuria sekä paprikajauhe käyttäen haarukkaa.
Kuivaa marinoidut kanafileet paperilla ja paina yksitellen vehnäjauhoihin, niin että pinta peittyy jauhoista. Ripottele pois ylimääräinen kuorrute.
Kuumenna öljy pannussa kuumaksi ja paista kanafileet oikein ruskeiksi ja nosta leivinpaperille. Kypsennä kana uunissa miedolla lämmöllä 160-asteessa noin 15 minuuttia. Kypsän kanafileen tunnistaa kun tökkää lihaan terävällä tikulla ja sisältä tihkuva neste on kirkasta eikä esimerkiksi vaaleanpunaista. Nosta uunista ja anna jäähtyä. Leikkaa jäähtyneet leivät varovasti n. ½ cm viipaleiksi.
Leikkaa maalaisleipä keskeltä kahtia ja puolikkaat n. 1 ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Jos haluat tehdä isoja poniklubeja, niin jätä leivän halkaiseminen väliin ja saat liki pikkupatongin pituisia megamuhkeita herkkuleipiä!
Paahda leipä uunissa tai paahtimessa. Levitä leivän päälle luumuchutneyta, laita chutneyn päälle salaatinlehti sekä tomaattiviipale ja asettele kanan rintafileeviipaleita koko leivän pituudelta. Kanojen päälle tulee pekoni ja kanteen majoneesia sekä ketsuppiraita. Paina kannet leipien päälle ja tarjoile tai pakkaa eväiksi retkelle.