Pieni Club Sandwich
Aitoon Club Sandwichiin tulee kanafileetä, pekonia, tomaattia ja salaattia kahden tai kolmen paahtoleipäviipaleen väliin. Koko komeus kruunataan majoneesilla.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- voita
- ½ salaatinkerä
- 4 kanafileetä
- 2 rkl majoneesia
- 4 viipaletta pekonia
- 1 tomaatti
- 1 punasipuli
- ½ kurkku
- voileipämargariinia
Valmistusohje
1. Paista kanat ja pekoni. Kuori ja viipaloi sipuli ohuesti. Huuhdo ja viipaloi tomaatti ja kurkku ohuesti. Huuhdo salaatti ja revi se pienemmäksi.
2. Paahda leipäviipaleet ja levitä päälle margariinia. Jaa leivät kolmioiksi ja laita yksi kolmio jokaiselle lautaselle. Laita viipaleille salaattia, majoneesia ja kurkkua. Viipaloi kana ja lisää voileiville. Jatka tomaatilla, sipulilla ja rapealla pekonilla.
3. Laita toiset leipäviipaleet voileipien päälle, voipuoli alaspäin. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka