Club sandwich ja yrttilohkoperunat
Club sandwich maistuu kesällä taivaalliselle oman grillin ääressä valmistettuna. Tässä on herkullinen resepti!
Ainekset
- 12 siivua paahtoleipää
- 4 kpl marinoitua broilerin filettä
- 1 pkt pekonia
- 2 tomaattia
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 2 paistettua kananmunaa
- 1,5 dl majoneesia
- 0,5 dl salsakastiketta
- 2 rkl sinappia
- suolaa
- mustapippuria
Yrttilohkoperunat
- 500 g / 1 pss lohkoperunoita
- tuoreita yrttejä esim. timjami, rosmariini, rakuuna
- 2 rkl öljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Grillaa broilerin fileet ja pekoni kypsän rapeiksi ja nosta lautaselle folion alle.
Paahda leivät ja paista kananmunat.
Sekoita majoneesi, salsakastike sekä sinappi keskenään ja voitele paahdetut leivät sillä.
Kokoa sandwich kolmeen kerrokseen raaka-aineilla ja halkaise se kahtia. Halutessasi voit tikuttaa leivät varrastikuilla ja laittaa niihin oliivit tai kirsikkatomaatit.
Tarjoile yrttilohkoperunoiden kanssa.
Yrttilohkoperunat: Sekoita kulhossa perunat, hienonnetut yrtit, mausteet sekä öljy. Paista grillin parilatasolla rapeiksi ja kaada lautaselle sandwichin viereen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka