Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Club sandwich ja yrttilohkoperunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Club sandwich maistuu kesällä taivaalliselle oman grillin ääressä valmistettuna. Tässä on herkullinen resepti!

Ainekset

  • 12 siivua paahtoleipää
  • 4 kpl marinoitua broilerin filettä
  • 1 pkt pekonia
  • 2 tomaattia
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • 2 paistettua kananmunaa
  • 1,5 dl majoneesia
  • 0,5 dl salsakastiketta
  • 2 rkl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria

Yrttilohkoperunat

  • 500 g / 1 pss lohkoperunoita
  • tuoreita yrttejä esim. timjami, rosmariini, rakuuna
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Grillaa broilerin fileet ja pekoni kypsän rapeiksi ja nosta lautaselle folion alle.

Paahda leivät ja paista kananmunat.

Sekoita majoneesi, salsakastike sekä sinappi keskenään ja voitele paahdetut leivät sillä.

Kokoa sandwich kolmeen kerrokseen raaka-aineilla ja halkaise se kahtia. Halutessasi voit tikuttaa leivät varrastikuilla ja laittaa niihin oliivit tai kirsikkatomaatit.

Tarjoile yrttilohkoperunoiden kanssa.

Yrttilohkoperunat: Sekoita kulhossa perunat, hienonnetut yrtit, mausteet sekä öljy. Paista grillin parilatasolla rapeiksi ja kaada lautaselle sandwichin viereen.

Tuoreimmat aiheesta

Club sandwich