Club sandwich
Tämä on varsinainen ravintolaklassikko. Tarjoile lounaana tai yöpalana. Huomaa, että ohje on yhdelle.
- Ruokavalio: Laktoositon
1 annos
- 4 viipaletta pekonia
- 1 grillattu broilerinfilee
- ½ sipuli
- 4 tomaattiviipaletta
- 3 viipaletta vaaleaa leipää
- 4 rkl majoneesia
- 4 salaatinlehteä
- suolakurkkua
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi sipuli, viipaloi tomaatti ja broilerifilee. Paista pekoni rapeaksi ja valuta liika rasva pois talouspaperin päällä.
2. Paahda leivät. Levitä majoneesia yhdelle leipäviipaleelle, aseta se pikkulautaselle ja levitä leivällä puolet sipulista ja tomaatista. Aseta päälle kaksi broileriviipaletta ja kaksi pekonipalaa.
3. Levitä majoneesia seuraavan leipäviipaleen molemmille puolille ja paina se täytteen päälle. Lisää vielä loppu broileri, pekoni, sipuli ja tomaatti. Aseta ylimmäksi salaatinlehdet, levitä majoneesia viimeiselle leiväälle ja paina se päällimmäiseksi.
4. Leikkaa voileipä kulmittain kahtia. Tarjoile lisänä suolakurkkua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka