1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Sekoita kerma ja maito kattilassa. Halkaise ja raaputa siemenet vaniljatangosta ja laita sekä tanko että siemenet kermamaitoon, kiehauta. Nosta vaniljatanko keitoksesta. Sekoita keskenään munankeltuaiset ja 3/4 dl sokeria ja sekoita sitten lämmin kermamaito munaseokseen. Kaada seos annosvuokiin.
2. Aseta vuoat vesihauteeseen uuniin. Valmistumisaika riippuu mm. vuokien muodosta ja vaihtelee 45-60 minuuttiin. Ravista varovasti vuokia ja tarkista, ovatko vanukkaat hyytyneet. Laita valmiit vanukkaat vuokineen jääkaappiin 30-40 minuutiksi, kunnes ne ovat täysin jäähtyneet.
3. Sekoita ½ dl sokeria ja limetinkuoriraaste ja pyöritä koneella muutama minuutti, niin että seoksesta tulee vihreää murua. Puhdista marjat ja leikkaa mansikat lohkoiksi. Sekoita marjat limettisokerin kanssa.
4. Kuumenna uuni korkeimpaan mahdolliseen lämpötilaan ja laita grillivastukset päälle. Sirottele ohut kerros raakasokeria jokaisen vanukkaan päälle ja laita vuoat uuniin, niin että sokeri karamellisoituu. Ole tarkkana, ettei sokeri pala. Jos sinulla on pieni kaasupoltin, karamellisoit sokerin sillä uunin sijaan. Tuo paahtovanukkaat tarjolle ja marjasekoitus omassa vadissaan oheen.