Nopea vadelmabrulée
Todellinen pikajälkiruoka on tämä mukaeltu paahtovanukas, jonka voi tehdä halutessaan melkein valmiiksi jo etukäteen. Vaikka tekotapa poikkeaa perinteisestä bruléen teosta, maku on hivelevän hyvä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 150 g pakastevadelmia
- 1 annospurkki vaniljajogurttia
- 1/2 purkkia raejuustoa
- 3-4 rkl raakasokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen ja pane grillivastukset kuumenemaan. Jaa jäiset vadelmat neljään uuninkestävään lasiin tai pikkuvuokaan.
2. Sekoita vaniljajogurtti raejuustoon ja kaada seos vadelmien päälle.
3. Sirottele raakasokeri annosten päälle ja laita vuoat uuniin grillivastuksen alle siksi aikaa, että sokeri sulaa. Tarjoile heti.
Jos haluat valmistaa annokset etukäteen, laita ainekset sokeria lukuun ottamatta vuokiin ja ne jääkaappiin. Sirottele sokeri ja grillaa juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa