Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Currysilli kananmunilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sillisäilykkeitä voi muunnella monella tapaa. Yksi tapa on sekoittaa silliä ja kermaista currykastiketta. Maut ovat hienossa harmoniassa.

Neljälle

  • 4 säilykesillifileetä

Currykastike

  • 1 ½ dl majoneesia
  • 3 rkl kermaa
  • 3 rkl currya

Koristeluun

  • 2 kovaksi keitettyä
  • hienonnettua
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa silli hienoiksi paloiksi. Laita palat lautaselle.

2. Sekoita majoneesi ja kerma, mausta currylla. Kaada kastike sillipalojen päälle.

3. Koristele munaviipaleilla ja hienonnetulla persiljalla. Vinkki: Jos haluat silliin vielä enemmän makua, voit paistaa curryn voinokareessa ja antaa sen jäähtyä ennen kuin sekoitat sen kastikkeeseen.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli