Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Enkelin jälkiruokaherkku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ennen kuin joka kodissa oli pakastin, eli ennen kuin jäätelöstä tuli tavallinen jälkiruoka, tämä kermaunelma – kermaa, kakunmuruja ja marjoja tuutissa – oli tavallinen jälkiruoka.

Neljälle

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 vaniljapikkuleipää
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 5 rkl puolukkasurvosta tai puolukkahilloa
  • 1 dl punaviinimarjoja
  • 1 dl mustikoita

Valmistusohje

1. Murskaa pikkuleivät muruiksi morttelissa.

2. Vatkaa kerma, lisää pikkuleivänmurut, vaniljasokeri ja puolukat.

3. Jaa seos neljään korkeaan lasiin, koristele marjoilla.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka