Enkelin jälkiruokaherkku
Ennen kuin joka kodissa oli pakastin, eli ennen kuin jäätelöstä tuli tavallinen jälkiruoka, tämä kermaunelma – kermaa, kakunmuruja ja marjoja tuutissa – oli tavallinen jälkiruoka.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl kuohukermaa
- 2 vaniljapikkuleipää
- ½ tl vaniljasokeria
- 5 rkl puolukkasurvosta tai puolukkahilloa
- 1 dl punaviinimarjoja
- 1 dl mustikoita
Valmistusohje
1. Murskaa pikkuleivät muruiksi morttelissa.
2. Vatkaa kerma, lisää pikkuleivänmurut, vaniljasokeri ja puolukat.
3. Jaa seos neljään korkeaan lasiin, koristele marjoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa