Enkelin jälkiruokaherkku

Ennen kuin joka kodissa oli pakastin, eli ennen kuin jäätelöstä tuli tavallinen jälkiruoka, tämä kermaunelma – kermaa, kakunmuruja ja marjoja tuutissa – oli tavallinen jälkiruoka.

Neljälle

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 vaniljapikkuleipää
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 5 rkl puolukkasurvosta tai puolukkahilloa
  • 1 dl punaviinimarjoja
  • 1 dl mustikoita

Valmistusohje

1. Murskaa pikkuleivät muruiksi morttelissa.

2. Vatkaa kerma, lisää pikkuleivänmurut, vaniljasokeri ja puolukat.

3. Jaa seos neljään korkeaan lasiin, koristele marjoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!