Appelsiininmakuinen mansikkamousse
Julkaistu
Juhlava jälkiruoka. Mansikat ja appelsiini ovat herkullinen yhdistelmä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l mansikoita, viipaleina
- 2-3 dl kuohukermaa
- 2 rkl appelsiinilikööriä
- 1 appelsiinin raastettu kuori
Valmistusohje
1. Viipaloi mansikat, mutta säästä muutama koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää likööri ja appelsiininkuori. Sekoita marjojen kanssa ja jaa annoslaseihin. Koristele muutamalla kauniilla marjalla. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku