Appelsiininmakuinen mansikkamousse

Juhlava jälkiruoka. Mansikat ja appelsiini ovat herkullinen yhdistelmä.

Neljälle

  • 1 l mansikoita, viipaleina
  • 2-3 dl kuohukermaa
  • 2 rkl appelsiinilikööriä
  • 1 appelsiinin raastettu kuori

Valmistusohje

1. Viipaloi mansikat, mutta säästä muutama koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää likööri ja appelsiininkuori. Sekoita marjojen kanssa ja jaa annoslaseihin. Koristele muutamalla kauniilla marjalla. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!