Vegaaninen tofu-suklaamousse
Vegaanisen ruokablogin, Anniina’s Kitchen, pitäjän Anniina Kotirannan yksi suosikkiraaka-aineista on monipuolinen tofu. Suolaisten ruokien lisäksi yksi Kotirannan bravuureista on tofu-suklaamousse.
- Ruokavalio: Vegaaninen
Ainekset
- (2–3 annosta)
- 250 g pehmeää tofua (silken tofu)
- 125 g vegaanista tummaa suklaata
- 2 rkl agavesiirappia
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Soseuta tofu sekä siirappi tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
2. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tofun sekaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Mausta vielä suolalla ja siirrä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään ennen tarjoilua.
Resepti: Anniina Kotiranta/ Anniina’s Kitchen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät