Vegaaninen tofu-suklaamousse

Älä käytä muissa vegaaninen suklaamousse
Anniina Kotiranta

Vegaanisen ruokablogin, Anniina’s Kitchen, pitäjän Anniina Kotirannan yksi suosikkiraaka-aineista on monipuolinen tofu. Suolaisten ruokien lisäksi yksi Kotirannan bravuureista on tofu-suklaamousse.

Ainekset

  • (2–3 annosta)
  • 250 g pehmeää tofua (silken tofu)
  • 125 g vegaanista tummaa suklaata
  • 2 rkl agavesiirappia
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Soseuta tofu sekä siirappi tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

2. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tofun sekaan ja sekoita tasaiseksi.

3. Mausta vielä suolalla ja siirrä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään ennen tarjoilua.

Resepti: Anniina Kotiranta/ Anniina’s Kitchen

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!