Farfallea parsakaalin ja herneiden kera
Farfalle tarkoittaa perhosia. Tämä yksinkertainen pastaruoka on aika hyvä valinta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 400 g farfallepastaa
- 350 g pakastettua parsakaalia
- 250 g pakasteherneitä
- 2 dl kermaa
- 3 rkl raastettua parmesaania
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta kypsäksi. Keitä myös parsakaali ja herneet.
2. Sekoita kerma ja parmesaani ja anna kastikkeen kiehua kunnes se sakenee.
3. Sekoita pasta ja vihannekset, kaada kastike päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku