Farfallea parsakaalin ja herneiden kera

Farfalle tarkoittaa perhosia. Tämä yksinkertainen pastaruoka on aika hyvä valinta.

Neljälle

  • 400 g farfallepastaa
  • 350 g pakastettua parsakaalia
  • 250 g pakasteherneitä
  • 2 dl kermaa
  • 3 rkl raastettua parmesaania
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta kypsäksi. Keitä myös parsakaali ja herneet.

2. Sekoita kerma ja parmesaani ja anna kastikkeen kiehua kunnes se sakenee.

3. Sekoita pasta ja vihannekset, kaada kastike päälle. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.