Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämmin kasvisvati kinkun kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on aikaa, keitä kukkakaali kokonaisena. Muuten se kannaattaa jakaa pienempiin kimppuihin keittoajan lyhentämiseksi.

Ainekset

  • Neljälle

Kasvikset

  • 1 kukkakaali
  • 8 pientä porkkanaa
  • 250 g vihreitä papuja
  • 4 isoa perunaa
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 8 viipaletta kinkkua

Kastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • 1-2 rkl majoneesia
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Lisäksi

  • Kinkkua

Valmistusohje

1. Keitä vihannekset ja valuta ne.

2. Asettele vihannekset vadille kinkun kera.

3. Sekoita kastike ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua