Lämmin kasvisvati kinkun kera
Julkaistu
Jos sinulla on aikaa, keitä kukkakaali kokonaisena. Muuten se kannaattaa jakaa pienempiin kimppuihin keittoajan lyhentämiseksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Kasvikset
- 1 kukkakaali
- 8 pientä porkkanaa
- 250 g vihreitä papuja
- 4 isoa perunaa
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 8 viipaletta kinkkua
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 1-2 rkl majoneesia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Lisäksi
- Kinkkua
Valmistusohje
1. Keitä vihannekset ja valuta ne.
2. Asettele vihannekset vadille kinkun kera.
3. Sekoita kastike ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"