Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maissi-kurpitsapasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kurpitsa ja maissi vievät ajatukset elonkorjuujuhlaan. Tässä ruokalajissa kohtaavat miedot ja pehmeät maut. Tarjoa seurana jotain pureskeltavaa, vaikkapa hyvää leipää.

4 annosta

  • 300 g penne-pastaa
  • 400 g kurpitsaa
  • 1 purkki maissia (400 g)
  • 1 sipuli
  • 20 g voita
  • 4 dl kasvislientä
  • 1½ dl kermaa
  • 100 g parmesaanijuustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Paloittele kurpitsa sentin kuutioiksi ja hienonna sipuli. Kuullota kurpitsa, maissi ja sipuli voissa kookkaassa paistinpannussa. Kaada päälle lihaliemi ja anna hautua viiden minuutin ajan. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste.

3. Kaada myös pasta paistinpannuun ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta