Torpparinpasta

Suosittua ruokaa kesäpäivänä.

Neljälle

  • 400-500 g simpukkapastaa tai muuta pastaa
  • 250 g pakastettua parsakaalia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl juustoraastetta
  • 350 g keitto- tai savukinkkua, kuutioina

Valmistusohje

1. Keitä parsakaalit kypsiksi, valuta. Keitä myös pasta kypsäksi. Siivilöi ja kaada pasta takaisin kattilaan, laita pohjalle hieman öljyä. Kääntele ja mausta mustapippurilla.

2. Sekoita mukaan parsakaali, juusto ja kinkku, tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!