Torpparinpasta
Julkaistu
Suosittua ruokaa kesäpäivänä.
Neljälle
- 400-500 g simpukkapastaa tai muuta pastaa
- 250 g pakastettua parsakaalia
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl juustoraastetta
- 350 g keitto- tai savukinkkua, kuutioina
Valmistusohje
1. Keitä parsakaalit kypsiksi, valuta. Keitä myös pasta kypsäksi. Siivilöi ja kaada pasta takaisin kattilaan, laita pohjalle hieman öljyä. Kääntele ja mausta mustapippurilla.
2. Sekoita mukaan parsakaali, juusto ja kinkku, tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku