Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunasalaatti pähkinöillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Peruna, chili ja korianteri antavat tälle ruokalajille hieman eteläamerikkalaista makua. Tarjoile lisukkeena grillatulle lihalle.

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaa
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 2 rkl valkoviiniä
  • 2 tl chilihiutaleita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 hopeasipuli
  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • muutama oksa tuoretta korianteria
  • jäävuorisalaattia

Valmistusohje

1. Viipaloi keitetyt ja jäähtyneet perunat ja lado niitä vuorotellen astiaan öljyn, valkoviinin, chilihiutaleiden, suolan ja pippurin kanssa. Anna maustua kylmässä hetki.

2. Kuori ja hienonna sipuli, rouhi pähkinät.

3. Aseta jäävuorisalaattia tarjoilukulhon pohjalle. Lisää perunasalaatti ja ripottele päälle sipulia ja pähkinöitä. Koristele tuoreella korianterilla.

Tuoreimmat aiheesta

Perunasalaatti