Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Filo-paukkukaramellit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Filotaikinaa on helppo täyttää niin suolaisilla kuin makeilla täytteillä. Tässä hauska jälkiruokaversio, joka maistuu lämpimänä kylmän jäätelön kanssa.

Neljälle

  • 1 omena
  • ½ dl rusinoita
  • 50 g pähkinärouhetta
  • 50 g sokeria
  • 1 paketti filotaikinaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuutioi omena ja paista omenapaloja, rusinoita ja pähkinärouhetta voissa.

2. Levitä työlaudalle filoarkkeja, laita ruokalusikallinen täytettä jokaiselle arkille. Penslaa reunat voisulalla ja kääri kiinni kuin paukkukaramellit.

3. Paista nyyttejä 15-20 minuuttia, kunnes filotaikina on kauniinväristä. Tarjoile jäätelön kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset