Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia usein sekoitellen.
Käytä sokerimittaria seoksen lämpötilan mittaukseen. Kun seos on 127 asteista, se on valmis.
Anna seoksen jäähtyä hetki.
Leikkaa leivinpaperista pienet suorakaiteen malliset osiot ja käännä ne nekun mallisiksi rulliksi.
Laita rullat sokeriastiaan pystyyn tai laita ne metallisiin voitaikinatöttörövuokiin.
Kaada seos vuokiin ja anna jähmettyä.
Voit laittaa vuoat myös jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
Poista muoteista.
Leivinpaperi irtoaa kermanekun ympäriltä, kun nekku on ollut hetken aikaa huoneenlämmössä.
Vinkki! Kääntele kermanekut mantelirouheessa, kookoshiutaleissa, kuivatuissa marjajauheissa tai vaikkapa lakritsijauheessa.
Tarjoa!