Gorgonzolanyytit
Julkaistu
Maistuvia kätköjä sopii tarjota vaikka grillipihvin lisäkkeenä tai vihersalaatin kanssa.
8 nyyttiä
- 4 levyä pakastevoitaikinaa
- 150 g gorgonzolaraastetta
- 1 muna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikinalevyt kevyesti ja jaa jokainen levy kahdeksi kolmioksi. Penslaa reunat ympäriinsä vatkatulla munalla.
2. Jaa juustoraaste kolmioille ja taita ne pikkukolmioiksi. Painele haarukalla reunat ympäriinsä kiinni. Taikinanrippeet voit käyttää koristeluun.
3. Penslaa nyytit munalla ja paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Tarjoillaan lämpiminä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"