Karppaajan suklaakonvehdit
Julkaistu
20.12.2012. Kokeile Antti Heikkilän karppaajille sopivaa suklaareseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 50 g neitsytkookosöljyä
- 2 dl kaakaojauhetta
- hieman steviaa
- 1 vaniljatangon (Bourbon) sisus
- konvehtivuokia
- koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku