Pilko kaakaovoi pieneksi ja lisää se lasiseen tai metalliseen kulhoon. Nosta kulho hellalle kuumaan vesihauteeseen (kattilan päälle tai kellumaan varovasti veteen). Sulata kaakaovoi juoksevaksi, ja lisää loput raaka-aineet sekoittaen massa tasaiseksi lusikkaa tai vispilää hyödyntäen. Kaada massa sopiviin suklaamuotteihin tai lautaselle ja pakasta 15–60 min. Nauti suklaasta leveän hymyn kera.
Makuja
Jaakko Halmetojan raakasuklaa
Julkaistu 14.10.2015 13:33
Jaakko Halmetojan reseptillä valmistat herkullista raakasuklaata yllättävän nopeasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton
20 konvehtia a 10g / kpl
- 125g kaakaovoita
- 4 rkl kookospalmusokeria (tai 2 rkl kotimaista hunajaa)
- 5 rkl raakakaakaojauhetta
- 3 rkl lucuma-jauhetta
- 2 rkl maca-jauhetta
- Ripaus laadukasta suolaa (raffinoimaton merisuola tmv.)
- Mausteita maun mukaan (vanilja, kaneli, chili, murskatut pähkinät jne.)