1. Paneeraa broilerinfileet ensin vehnäjauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhossa. Laita ne hetkeksi jääkaappiin, jotta leivitys tarttuu kunnolla. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
2. Sinappibearnaise: Kiehauta yhdessä vesi, viinietikka, sipuli, persilja ja pippuri pienessä kasarissa ilman kantta. Anna poreilla, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. Siivilöi mausteet pois ja kaada takaisin kasariin. Lisää rakuuna. Sulata voi hyvin miedolla lämmöllä ja kirkasta sitten voi eli valuta varovasti toiseen astiaan kirkas rasva päältä ja kaada pois pohjalle jäävä saos. Aseta mausteliemikasari vesihauteeseen ja vatkaa seokseen keltuaiset. Hauduta varoen ja vatkaten, kunnes keltuaiset alkavat saota. Ota kasari liedeltä ja lisää kirkastettu voi varovasti, aluksi tipoittain, sitten ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Mausta hienonnetulla persiljalla, suolalla, pippurilla ja veitsenkärjellisellä kajennea. Sekoita kastikkeeseen viimeiseksi sinappi.
3. Kuumenna friteerausöljy 190-asteiseksi. Friteeraa siinä leivitetyt broilerifileet kullankeltaisiksi ja valuta ne talouspaperilla. Tarjoa kastike erikseen.