Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen suklaa raastetaan ja ripotellaan hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Nopeaa ja helppoa!

4 annosta

  • 2 kiivihedelmää
  • 10 mansikkaa
  • 10 karhunvatukkaa
  • 2 banaania
  • 150 g valkoista suklaata
  • ½ l vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki, näin siitä tulee gratinoituna rapeampaa.

2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Gratinoi tai grillaa muutama minuutti kuumassauunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.

3. Tarjoile heti vaniljajäätelön kera.

Tuoreimmat aiheesta

Valkosuklaa