Valkosuklaamousse
Mansikoita ja valkosuklaamoussea. Tällä reseptillä hurmaat kenet vaan!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 150 g valkosuklaata
- 2 dl kermaa
- 3 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- 1 cl konjakkia
- mansikoita
Valmistusohje
Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata suklaa vesihauteessa keltuaisten ja konjakkitilkan kanssa.
Vaahdota noin puolet valkuaisista sokerin kanssa ja vaahdota myös kerma. Yhdistä vaahdot ja sekoita jäähtynyt suklaa mukaan. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.
Tarjoa moussen seurana mansikoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka