Valkosuklaamousse

Mansikoita ja valkosuklaamoussea. Tällä reseptillä hurmaat kenet vaan!

Ainekset

  • 150 g valkosuklaata
  • 2 dl kermaa
  • 3 kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 cl konjakkia
  • mansikoita

Valmistusohje

Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata suklaa vesihauteessa keltuaisten ja konjakkitilkan kanssa.

Vaahdota noin puolet valkuaisista sokerin kanssa ja vaahdota myös kerma. Yhdistä vaahdot ja sekoita jäähtynyt suklaa mukaan. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.

Tarjoa moussen seurana mansikoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.