Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen sulkaa raastetaan ja ripotellaan tuoreiden hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Maukas päätös aterialle!

4 annosta

  • 2 kiivihedelmää
  • 10 mansikkaa
  • 2 banaania
  • 150 g valkoista suklaata
  • ½ litraa vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki niin, että siitä tulee gratinoituna rapeaa.

2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Grillaa tai gratinoi muutama minuutti kuumassa uunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.

3. Tarjoa heti vaniljajäätelön kera.

Tuoreimmat aiheesta

Valkosuklaa