Gino
Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen sulkaa raastetaan ja ripotellaan tuoreiden hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Maukas päätös aterialle!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 2 kiivihedelmää
- 10 mansikkaa
- 2 banaania
- 150 g valkoista suklaata
- ½ litraa vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki niin, että siitä tulee gratinoituna rapeaa.
2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Grillaa tai gratinoi muutama minuutti kuumassa uunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.
3. Tarjoa heti vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa