Hedelmämarsipaani

Marsipaani todella maistuu joululle ja sen valmistaminen onnistuu aloittelijaltakin. Erinomainen joululahja tai tuliaisherkku siis!

1 marsipaanitanko

  • 300 g marsipaanimassaa
  • 250 g hillottua appelsiininkuorta
  • punaisia ja vihreitä cocktailkirsikoita sekä rusinoita
  • 50 g taloussuklaata

Valmistusohje

1. Hienonna hedelmät ja sulata taloussuklaa vesihauteessa (pane syvä lautanen kuumalla vedellä täytetyn kattilan päälle). Älä anna veden kiehua, jotta suklaa ei muutu rakeiseksi.

2. Sekoita hienonnetut hedelmät ja mantelimassa ja muotoile tangoksi.

3. Voitele tanko sulatetulla suklaalla ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä tanko jääkaapissa. Paloittele terävällä veitsellä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!