Hedelmämarsipaani
Marsipaani todella maistuu joululle ja sen valmistaminen onnistuu aloittelijaltakin. Erinomainen joululahja tai tuliaisherkku siis!
1 marsipaanitanko
- 300 g marsipaanimassaa
- 250 g hillottua appelsiininkuorta
- punaisia ja vihreitä cocktailkirsikoita sekä rusinoita
- 50 g taloussuklaata
Valmistusohje
1. Hienonna hedelmät ja sulata taloussuklaa vesihauteessa (pane syvä lautanen kuumalla vedellä täytetyn kattilan päälle). Älä anna veden kiehua, jotta suklaa ei muutu rakeiseksi.
2. Sekoita hienonnetut hedelmät ja mantelimassa ja muotoile tangoksi.
3. Voitele tanko sulatetulla suklaalla ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä tanko jääkaapissa. Paloittele terävällä veitsellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa