Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmämarsipaani

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marsipaani todella maistuu joululle ja sen valmistaminen onnistuu aloittelijaltakin. Erinomainen joululahja tai tuliaisherkku siis!

1 marsipaanitanko

  • 300 g marsipaanimassaa
  • 250 g hillottua appelsiininkuorta
  • punaisia ja vihreitä cocktailkirsikoita sekä rusinoita
  • 50 g taloussuklaata

Valmistusohje

1. Hienonna hedelmät ja sulata taloussuklaa vesihauteessa (pane syvä lautanen kuumalla vedellä täytetyn kattilan päälle). Älä anna veden kiehua, jotta suklaa ei muutu rakeiseksi.

2. Sekoita hienonnetut hedelmät ja mantelimassa ja muotoile tangoksi.

3. Voitele tanko sulatetulla suklaalla ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä tanko jääkaapissa. Paloittele terävällä veitsellä.

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset