Nopea raparperipiiras

Kevään ensimmäistä raparperipiirasta kaipaa. Tämä on klassikko. Ihaninta vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

  • Neljälle

Pohja

  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 maustemitta suolaa
  • 175 g voisulaa

Täyte

  • 500 g raparperisiivuja
  • sokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kuiva-aineet, lisää voisula ja sekoita yhteen. Painele taikina piirasvuokaan.

2. Laita raparperisiivut piirasvuokaan, sokeroi maun mukaan. Paista kypsäksi noin 20-25 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!