Mainos

Gluteeniton omenapaistos

Helppo ja maistuva herkku vähistä raaka-aineista.

Raaka-aineet

  • 4-5 hapahkoa omenaa
  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 75 g margariinia tai maidotonta margariinia

Valmistusohje

Pese omenat, poista siemenkodat ja paloittele lohkoiksi. Laita omenalohkot voidellun uunivuoan pohjalle.

Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Lisää juokseva margariini ja sekoita. Ripottele kauraseos omenanlohkojen päälle.

Paista 200 °C:ssa n. 20 minuuttia.

Tarjoa lämmin omenapaistos vaniljakastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!