Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton omenapaistos

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo ja maistuva herkku vähistä raaka-aineista.

Raaka-aineet

  • 4-5 hapahkoa omenaa
  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 75 g margariinia tai maidotonta margariinia

Valmistusohje

Pese omenat, poista siemenkodat ja paloittele lohkoiksi. Laita omenalohkot voidellun uunivuoan pohjalle.

Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Lisää juokseva margariini ja sekoita. Ripottele kauraseos omenanlohkojen päälle.

Paista 200 °C:ssa n. 20 minuuttia.

Tarjoa lämmin omenapaistos vaniljakastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Omenapaistos