Mainos
Gluteeniton kakkupohja
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 4 munaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa jauhoseosta
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon ja sekoita samalla varovasti.
Paista voidellussa, jauhoseoksella kuorrutetussa kakkuvuoassa 175 °C:ssa n. 30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa