Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat kauralastut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 100 g margariinia
  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 1 muna
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 rkl Semper Gluteenitonta jauhoseosta tai Semper Hienoa jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Vaahdota muna ja sokeri. Sekoita vaahto kauraseokseen ja lisää yhdistetyt jauhoseos ja leivinjauhe.

Asettele taikinannokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 175 °C:ssa n. 7 min.

Anna keksien hieman jäähtyä ennen kuin irrotat ne leivinpaperilta. Laita keksit sitten kuivumaan pullon tai kaulimen päälle, jolloin ne saavat kaarevan muodon.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit