Mainos

Gluteenittomat kauralastut

Ainekset

  • 100 g margariinia
  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 1 muna
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 rkl Semper Gluteenitonta jauhoseosta tai Semper Hienoa jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Vaahdota muna ja sokeri. Sekoita vaahto kauraseokseen ja lisää yhdistetyt jauhoseos ja leivinjauhe.

Asettele taikinannokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 175 °C:ssa n. 7 min.

Anna keksien hieman jäähtyä ennen kuin irrotat ne leivinpaperilta. Laita keksit sitten kuivumaan pullon tai kaulimen päälle, jolloin ne saavat kaarevan muodon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.