Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat vohvelit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

n. 10 kpl

  • 2 munaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 ½ dl maitoa
  • 2 ½ dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 3 rkl juoksevaa margariinia tai öljyä
  • 2/3 tl vaniljasokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • Ripaus kardemummaa

Valmistusohje

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon maito ja öljy. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne seokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.

Anna taikinan turvota n. 20 minuuttia. Paista vohvelit hyvin voidellulla vohveliraudalla. Tarjoa heti paistamisen jälkeen esim. marjojen tai hillon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat vohvelit