Mainos
Gluteeniton pastataikina
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 dl öljyä
- 1 muna
- 1 dl vettä
- 1 rkl Semper Pofiber perunakuitua
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
Sekoita ainekset taikinaksi (säästä ½ dl jauhoseosta taikinan alustamiseen). Kauli taikina ohueksi ja leikkaa siitä senttimetrin levyisiä nauhoja. Anna pastanauhojen kuivua n. 6 tuntia. Keitä kevyesti suolatussa vedessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa