Gluteenittomat kaurakeksit
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl Semper Kaurahiutaleita
- 3 dl Semper Hienoa Jauhoseosta
- 1/2 dl sokeria
- 1 1/2 tl leivinjauhetta
- 125 g margariinia
- 1/2 dl vettä
- 6 tippaa karvasmanteliöljyä
Leivontaan
- Semper Hienoa jauhoseosta raesokeria
Valmistusohje
Tee näin:
1) Sekoita kaikki kuivat aineet. Nypi rasva seoksen joukkoon. Lisää vesi, johon on sekoitettu karvasmanteliöljy.
2) Vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele paloista n. 50 cm pituisia tankoja. Taputtele tankoja päältä hieman tasaiseksi. Voitele vedellä ja ripottele pinnalle raesokeria. Jaa tangot 8 osaan ja paista 225 ˚C:ssa n. 8 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"