Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat kaurakeksit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 3 dl Semper Hienoa Jauhoseosta
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta
  • 125 g margariinia
  • 1/2 dl vettä
  • 6 tippaa karvasmanteliöljyä

Leivontaan

  • Semper Hienoa jauhoseosta raesokeria

Valmistusohje

Tee näin:

1) Sekoita kaikki kuivat aineet. Nypi rasva seoksen joukkoon. Lisää vesi, johon on sekoitettu karvasmanteliöljy.

2) Vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele paloista n. 50 cm pituisia tankoja. Taputtele tankoja päältä hieman tasaiseksi. Voitele vedellä ja ripottele pinnalle raesokeria. Jaa tangot 8 osaan ja paista 225 ˚C:ssa n. 8 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit