Halloumi-burgerit
Laita grilli kuumaksi ja järjestä hampurilaiskekkerit! Nämä burgerit valmistuvat myös pikanälkään. Nam!
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainesosat
- 4 hampurilaissämpylää
- 1 pkt Burger-Halloumia
- 4 rengasta ananasta
- 4-6 isoa retiisiä
- 2 pientä punasipulia
- 1 rkl sitruuna-avokadoöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1-2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
Kastike
- 1 ½ dl luonnonjogurttia
- 1 rkl sinappia
- 2 rkl silputtua minttua tai korianteria
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Halkaise hampurilaissämpylät ja viipaloi Burger-Halloumi kiekoiksi.
Viipaloi tuoreesta ananaksesta neljä rengasta tai käytä säilykeananasta valutettuna.Poista retiiseistä kanta ja kuori punasipulit.Raasta ne suikaleiksi ja sekoita joukkoon sitruuna-avokadoöljy, balsamiviinietikka ja minttua. Kääntele ja anna maustua hetki.
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja tarkista maku.Kuumenna hampurilaissämpylät grillissä.
Grillaa halloumi ja ananasrenkaat molemmin puolin.Laita ne hampurilassämpylöiden väliin ja nosta päälle retiisi-punasipuliraastetta ja jogurttikastiketta.
Tarjoa heti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku