Helppo toast siianmädillä
Tämän alkuruoan valmistat nopeasti, ja se pitää tarjoilla vastavalmistettuna.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 1 iso purjo
- 1 kovaksi keitetty kananmuna
- 100 g siianmätiä
- tilliä
Valmistusohje
1. Ota leivistä pyöreitä paloja lasin avulla, paista ne nokareessa voita pannussa kunnes ne ovat rapeita. Aseta leipäympyrät vadille.
2. Viipaloi purjo hienosti ja paista. Hienonna kananmuna. Laita leiville nokareet siianmätiä, asettele mädin ympärille purjoa ja munasilppua. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka