Lohirullia patongilla
Jos osaat tehdä kääretortun, osaat tehdä nämä yksinkertaiset ja maukkaan lohileivokset. Täyte on maustettua tuorejuustoa, voit valita monien eri merkkien ja makujen väliltä.
Neljälle
- 200 g kylmäsavulohta viipaleina
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- basilikanlehtiä
- 1 patonki
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle. Levitä juusto ja basilika viipaleille. Kääri lohi kelmun avulla rullalle.
2. Laita pakkaseen 20 minuutiksi.
3. Paloittele patonki. Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin