Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohirullia patongilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos osaat tehdä kääretortun, osaat tehdä nämä yksinkertaiset ja maukkaan lohileivokset. Täyte on maustettua tuorejuustoa, voit valita monien eri merkkien ja makujen väliltä.

Neljälle

  • 200 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • basilikanlehtiä
  • 1 patonki
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle. Levitä juusto ja basilika viipaleille. Kääri lohi kelmun avulla rullalle.

2. Laita pakkaseen 20 minuutiksi.

3. Paloittele patonki. Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat