Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Matjes saviastiassa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.

Neljälle

  • 3 matjessillifileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.

2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.

3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli