Matjes saviastiassa
Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 3 matjessillifileetä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 150 g voita
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.
2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.
3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta