Matjes saviastiassa

Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.

Neljälle

  • 3 matjessillifileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.

2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.

3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!