Lohikiekot
Julkaistu
Tämän ylellisen alkuruoan valmistat todella nopeasti.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 4 viipaletta kylmäsavulohta
- 1 rasia mustaa kaviaaria
- 1 sitruuna
- muutama tillinoksa
- muutama salaatinlehti
Valmistusohje
1. Ota leivästä ympyröitä lasin avulla. Paahda ne kevyesti ja anna jäähtyä.
2. Voitele leivät. Tee lohiviipaleista rullat ja asettele leiville. Täytä keskusta mustalla kaviaarilla. Koristele tillillä ja sitruunalla, asettele halutessasi salaattipedille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa