Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hummus kikhernedippi

Julkaistu 23.04.2014 15:38

Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!

Ainekset, 4 annosta

  • 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
  • 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
  • 2 valkosipulin kynttä (puristettuna)
  • 4 rkl puristettua sitruunan mehua
  • 1 rkl juustokuminaa
  • suolaa, pippuria
  • n. 1,5 dl vettä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Hummuksen teko:

1. Laita ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.

2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.

Tuoreimmat aiheesta

Dippikastike