Soseuta yrtit, kuorittu valkosipulinkynsi ja sitruunamehu sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljy ohuena nauhana joukkoon. Tarjoa salaatinkastikkeena, kalan kanssa tai grillilihan kyljessä. Yrttiöljyllä voi myös valella kypsiä kasvisvartaita.
Makuja
Yrttiöljy
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Krista Niiniharju valmistaa maistuvan ja helpon yrttiöljyn.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 annosta
Ainekset
- 1 dl persiljaa
- 1 dl basilikaa
- 1 dl tilliä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Öljyt- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00