Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vasikkasylttyä ja punaista salaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Osta valmista vasikansylttyä ja tarjoile se maukkaan salaatin kera kevyenä lounaana.

Kahdelle

  • n. 250 g vasikansylttyä
  • 4 dl hienoksi suikaloitua keräkaalia
  • 2 säilykepunajuurta
  • 2 omenaa

Kastike

  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää. Ryöppää keräkaali nopeasti kiehuvassa vedessä, valuta.

2. Raasta punajuuret ja omenat karkeasti. Sekoita salaatin ainekset ja kaada päälle kastike, anna vetäytyä hetki.

3. Tarjoile salaatti viipaloidun vasikansyltyn kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolainen hyytelö