Vasikkasylttyä ja punaista salaattia
Julkaistu
Osta valmista vasikansylttyä ja tarjoile se maukkaan salaatin kera kevyenä lounaana.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- n. 250 g vasikansylttyä
- 4 dl hienoksi suikaloitua keräkaalia
- 2 säilykepunajuurta
- 2 omenaa
Kastike
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vettä
- 1 rkl rapsiöljyä
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää. Ryöppää keräkaali nopeasti kiehuvassa vedessä, valuta.
2. Raasta punajuuret ja omenat karkeasti. Sekoita salaatin ainekset ja kaada päälle kastike, anna vetäytyä hetki.
3. Tarjoile salaatti viipaloidun vasikansyltyn kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka