Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hummus chilillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täyteläinen hummus maistuu sellaisenaan tai lisukkeena. Kokeile dippinä, levitteenä tai vaikka lammaskebabin rinnalla.

Ainekset

  • 1 tlk kikherneitä
  • 0,5 dl tahinia
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • koristeluun chilijauhetta ja oliiviöljyä

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta kikherneet. Laita ne kulhoon tai tehosekoittimeen muiden aineiden kanssa.

Soseuta tasaiseksi (sauvasekoittajalla, jos et käytä tehosekoitinta). Viimeistele hummus tarjoiluastiassaan chilijauheella ja oliiviöljynauhalla.

Tarjoile lisukkeena esimerkiksi lammaskebabinb kanssa. Lammaskebabin reseptin löydät

Tuoreimmat aiheesta

Dippikastike