Hunajaiset valkosipulikynnet
Julkaistu
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 6 - 7 valkosipulia
- 6 dl vettä
Marinadi
- 2 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
- 1 dl vettä
- 4 rkl sitruunamehua
- 5 rkl vaaleaa siirappia
- 2 tl merisuolaa
- 1 tl kuivattua timjamia tai tuoretta timjamia oksina
Valmistusohje
Keitä toisistaan irrotettuja kynsiä vedessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kynnet kylmällä vedellä.
Purista kynnet ulos kuoristaan ja asettele tölkkeihin. Kaada kiehuvaksi kuumennettu mausteliemi hieman jäähtyneenä kynsien päälle, niin että ne peittyvät.
Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku