Hunajaiset valkosipulikynnet

Ainekset

  • 6 - 7 valkosipulia
  • 6 dl vettä

Marinadi

  • 2 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 1 dl vettä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl vaaleaa siirappia
  • 2 tl merisuolaa
  • 1 tl kuivattua timjamia tai tuoretta timjamia oksina

Valmistusohje

Keitä toisistaan irrotettuja kynsiä vedessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kynnet kylmällä vedellä.

Purista kynnet ulos kuoristaan ja asettele tölkkeihin. Kaada kiehuvaksi kuumennettu mausteliemi hieman jäähtyneenä kynsien päälle, niin että ne peittyvät.

Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.

Parhaat ruokaohjelmat