Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajaiset valkosipulikynnet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 6 - 7 valkosipulia
  • 6 dl vettä

Marinadi

  • 2 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 1 dl vettä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl vaaleaa siirappia
  • 2 tl merisuolaa
  • 1 tl kuivattua timjamia tai tuoretta timjamia oksina

Valmistusohje

Keitä toisistaan irrotettuja kynsiä vedessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kynnet kylmällä vedellä.

Purista kynnet ulos kuoristaan ja asettele tölkkeihin. Kaada kiehuvaksi kuumennettu mausteliemi hieman jäähtyneenä kynsien päälle, niin että ne peittyvät.

Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä