Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valkosipulikynsien maustaminen käy käden käänteessä!

Ainekset

  • 5 – 6 valkosipulia
  • vettä
  • tuoretta rakuunaa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
  • 4 rkl hunajaa
  • 3 rkl tuoretta rakuunaa
  • 5 roseepippuria
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohje

Irrota kynnet toinen toisistaan. Keitä kuorimattomia kynsiä vedessä 5 – 10 minuuttia kynsien koon mukaan.

Kaada vesi pois ja huuhtele kynnet kylmällä vedellä. Purista kynnet ulos kuoristaan ja lado ne kerroksittain tuoreen rakuunan kanssa tölkkeihin.

Keitä maustelientä 5 minuuttia ja kaada se kuumana kynsien päälle niin, että kynnet peittyvät.

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä