Jääsuklaa

Tässä on klassikko joulun makeispöytään!

100 kpl

  • 225 g kilosuklaata
  • 200 g kookosrasvaa
  • rusinoita
  • pähkinöitä
  • hillottua appelsiininkuorta

Valmistusohje

1. Sulata suklaa ja kookosrasva kattilassa miedoimmalla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Sekoita hyvin.

2. Lisää rusinat, pähkinät ja appelsiininkuori, sekoita ja lusikoi paperivuokiin. Laita jääkaappiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.