Mustikkanami
Julkaistu
Ihana jälkiruoka, jonka valmistat hetkessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 rkl mustikoita
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1-2 dl luonnonjogurttia
- 1 rkl fariinisokeria
Valmistusohje
1. Laita kaurahiutaleet kuivaan, kuumaan pannuun keskilämmölle. Paahda ne kevyesti, anna jäähtyä.
2. Laita mustikat lasiin, peitä kaurahiutaleilla, lisää jogurttia ja viimeistele fariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kesäinen raparperibooli
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Voileipäkakkusushit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät