Mustikkanami
Julkaistu
Ihana jälkiruoka, jonka valmistat hetkessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 rkl mustikoita
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1-2 dl luonnonjogurttia
- 1 rkl fariinisokeria
Valmistusohje
1. Laita kaurahiutaleet kuivaan, kuumaan pannuun keskilämmölle. Paahda ne kevyesti, anna jäähtyä.
2. Laita mustikat lasiin, peitä kaurahiutaleilla, lisää jogurttia ja viimeistele fariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku