Mustikkanami

Ihana jälkiruoka, jonka valmistat hetkessä.

Yhdelle

  • 3 rkl mustikoita
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1-2 dl luonnonjogurttia
  • 1 rkl fariinisokeria

Valmistusohje

1. Laita kaurahiutaleet kuivaan, kuumaan pannuun keskilämmölle. Paahda ne kevyesti, anna jäähtyä.

2. Laita mustikat lasiin, peitä kaurahiutaleilla, lisää jogurttia ja viimeistele fariinilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!