Suklaakonvehdit

Nämä pienet herkkupalat muistuttavat hieman suklaatryffeleitä. Vaihtelua konvehteihin saa maustamalla niitä esimerkiksi viinalla, liköörillä tai vaikkapa ripauksella chiliä.

1 annokseen

  • 300 g tummaa kilosuklaata
  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • kaakaojauhetta

Valmistusohje

1. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Lisää appelsiininkuori. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja kääntele mukaan suklaaseen.

3. Pursota suklaamassaa tai asettele lusikoilla nokareita leivinpaperille tai pieniin vuokiin. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!