1. Kuori juuripersiljan juuret ja leikkaa viistoon mahdollisimman tasakokoisiksi, noin 2-3 mm:n viipaleiksi. Kuumenna 1 rkl kirkastettua voita teflonpannulla tai kattilassa. Ruskista juuria hetki, lisää tilkka vettä ja keitä 2-3 minuuttia.
2. Lisää sitruunamehu, 25 g voita, suolaa ja vastajauhettua valkopippuria. Keitä vielä pari minuuttia, kunnes neste ja voi saostuvat kermaiseksi kastikkeeksi, joka peittää juurekset. Ripottele päälle karkeaksi hienonnettua persiljaa.
3. Puhdista sienet ja paloittele suurimmat. Kuumenna pannulla 2 rkl voita ja paista sieniä hetki. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Annostele juuripersiljan juuret lämpimille lautasille, lusikoi sienet juuripedille ja ripottele päälle raakaa salottisipulia.