Gluteenittomat jauhelihapihvit
Gluteenittomat jauhelihapihvit ovat herkullisia sellaisenaan tarjottuna tai itse valmistettujen hampurilaisten täytteenä. Voit halutessasi hienontaa joukkoon valkosipulia tai maustaa taikinaa gluteenittomalla pestokastikkeella.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 dl Semper Toasty Vaalea -leipäviipaleita murustettuna
- 1 ½ dl vettä tai kermaa
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 sipuli silputtuna
Paistamiseen
- öljyä
Valmistusohje
1. Murusta leipäviipaleet kulhoon ja kaada päälle vettä tai kermaa. Anna turvota hetki.
2. Lisää joukkoon jauheliha, muna, suola, mustapippuria myllystä ja silputtu sipuli. Vaivaa taikina tasaiseksi.
3. Taputtele taikinasta tasakokoisia pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
4. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.
Resepti ja kuva Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku