1. Pidä huoli, että broilerinliha on jääkaappikylmää. Laita paloiteltu liha, suola ja vastajauhettu pippuri monitoimikoneeseen. Jauha liha lyhyillä pitokytkimen painalluksilla. Lisää voisula ja rakuuna. Sekoita jauheliha taas muutamalla painalluksella.
2. Kastike: Kiehauta kerma yhdessä voin kanssa ja keitä kokoon, kunnes kastike on sopivan paksua. Mausta suolalla ja pippurilla. Puhdista pinaatti ja poista paksut lehtiruodit. Valuta maissinjyvät.
3. Muotoile jauhelihasta pihvejä ja paista ne molemmilta puolilta voissa kauniin ruskeiksi ja läpikypsiksi. Silppua ruohosipuli hienoksi ja sekoita kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua. Aseta pinaatinlehdet ja maissinjyvät lämpimille lautasille ja nosta pihvit niiden päälle. Tarjoile kastike erillään.